Over

Over

Zoals je hebt gelezen is mijn naam Peter Mathijssen. Ik ben al zeker 40 jaar hobbymatig bezig met computers.

App Inventor

Sinds meer dan 10 jaar heb ik MIT App Inventor ontdekt waarmee ik in staat ben om zelf apps te maken voor mijn Android telefoon.

Ondertussen ben ik naast gebruiker van MIT App Inventor ook Power User, waarbij ik mensen help in de MIT App Inventor community en waar ik ook nieuwe ontwikkelingen uittest. Daarbij sta ik in nauw contact met de ontwikkelaars van MIT App Inventor in Amerika.

Via mijn persoonlijke website wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met MIT App Inventor. Ik doe dat onder andere door nieuwsberichten te plaatsen en tutorials te maken.

Hopelijk vind je iets op mijn website wat je kunt gebruiken. Mocht je een vraag hebben over App Inventor dan ben je altijd van harte welkom op de MIT App Inventor Community.

MicroBlocks

Als lid van het MicroBlocks team kun je me vragen stellen over het gebruik van MicroBlocks. Wil je bijvoorbeeld dus meer informatie over MicroBlocks omdat je het zou willen gebruiken in je lessen op school, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Op mijn website zul je veel MicroBlocks nieuws en tutorials gaan vinden.

PicoBricks

Als PicoBricks Ambassadeur kun je me vragen stellen over het gebruik van PicoBricks. Ik gebruik PicoBricks uitsluitend in combinatie met MicroBlocks. Wil je bijvoorbeeld dus meer informatie over PicoBricks omdat je het zou willen gebruiken in je lessen op school, dan kun je altijd contact met me opnemen.

CoderDojo

Met een aantal enthousiaste mensen leren we kinderen in de omgeving van Tilburg programmeren. We doen dit door bijeenkomsten te organiseren in de LocHal in Tilburg. CoderDojo bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken.