Zoals je hebt gelezen is mijn naam Peter Mathijssen. Ik heb al bijna 40 jaar als hobby het bezig zijn met computers. Sinds 10 jaar heb ik MIT App Inventor ontdekt waarmee ik in staat ben om zelf apps te maken voor mijn Android telefoon.

Ondertussen ben ik naast gebruiker van MIT App Inventor ook Power User, waarbij ik mensen help in de MIT App Inventor community en waar ik ook nieuwe ontwikkelingen uittest. Daarbij sta ik in nauw contact met de ontwikkelaars van MIT App Inventor in Amerika.

Via mijn persoonlijke website wil ik zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met MIT App Inventor. Ik doe dat onder andere door nieuwsberichten te plaatsen en tutorials te  maken.

Hopelijk vind je iets op mijn website wat je kunt gebruiken. Mocht je een vraag hebben over App Inventor dan ben je altijd van harte welkom op de MIT App Inventor Community.

Omdat MIT App Inventor open source is zijn er verschillende versies van gemaakt door andere ontwikkelaars. De belangrijkste daarvan is Kodular. Beide pakketten worden door mij gebruikt in het ontwikkelen van mijn apps.