Wandelen in de wijk

Wandelroutes door de gemeente Tilburg

phone
INFORMATIE

Algemeen

graphic

Uitleg over de werking van de app

Wandelen in de wijk

Wandelen in de Wijk in een nieuw jasje gestoken! Het ontwerp is volledig vernieuwd en de gebruikservaring verbeterd. Met deze versie kun je uit diverse themawandelingen kiezen en kun je achtergrondinformatie vinden over de plekken waar je langsloopt. Er staan ruim 25 wandelingen in de vernieuwde app.

Blauw:
De oorspronkelijke routes van Wandelen in de Wijk zijn in deze categorie ondergebracht. De meeste routes zijn nu voorzien van enkele highlights uit de wijk.

Oranje:
Mooie routes door het stadscentrum van Tilburg.

Groen:
Hier zijn prachtige natuurwandelingen in opgenomen. Binnenkort staan alle wandelingen van Stadsbos 013 in deze app.

Paars:
Dit zijn speciale themaroutes, die soms maar een bepaalde dag of periode beschikbaar zijn. Denk aan vergader- / lunchroutes of kerstroutes.

Aan de hand van deze app, die gebruik maakt van GPS, kan je nu direct op de kaart zien hoe de wandelroute loopt en is de kans dat je verkeerd loopt minimaal. Daarnaast is er ook een routebeschrijving beschikbaar.

Je eigen positie is terug te zien via het blauwe bolletje dat zichtbaar is op het scherm. Zie je dat niet dan staat misschien je GPS niet aan. In principe doet de app dit voor je, zoniet dan zul je dat zelf moeten doen. Je kunt de route zowel met de klok mee als tegen de klok in lopen. Wat de verschillende kleuren van de markers betekeken kun je hier lezen.

SCHERMAFBEELDINGEN

Screenshots

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de kleuren van de verschillende markeringen.

De blauwe markers geven het begin en het eind van de route aan.

De blauwe stip is je eigen positie. Zo kun je altijd zien waar je bent ten opzicht van de route.

Hoe is mijn privacy geregeld?

De app verstuurt of deelt op geen enkele manier persoonlijke informatie van de gebruiker met de makers van de app.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het programma?

De app is gratis te gebruiken. Er kunnen kosten verbonden zijn doordat de kaart of satellietbeelden geladen moeten worden. Vooral het gebruik van de satellietbeelden levert meer dataverkeer op. Via de app Google Maps is het mogelijk de kaart offline op de telefoon te bewaren zodat de app ook zonder internetverbinding te gebruiken is. Meer informatie daarover is hier te vinden.

phone_android

Download

Beschikbaar voor smartphones met het Android besturingssysteem.*

*Werkt vanaf Android 4.4.

Tilburg, Nederland