Wandelen in de wijk

Wandelroutes door de gemeente Tilburg

phone
INFORMATIE

Algemeen

graphic

Uitleg over de werking van de app

Wandelen in de wijk

Via het tandwiel kun je instellen hoe de kaart eruit ziet die je kunt gebruiken tijdens de wandeling. Bijv. het gebruik van satellietbeelden instellen en of je de kaart schuin van boven wilt zien. Zie voor het gebruik van satellietbeelden ook het onderdeel veel gestelde vragen i.v.m. mogelijk extra kosten. Als je niks instelt, dus er is niets geselecteerd, dan krijg je het beeld dat je gewend bent van Google Maps.

Via de knop KIES EEN ROUTE kun je een route kiezen die je wil lopen. Je eigen positie is terug te zien via het blauwe bolletje dat zichtbaar is op het scherm. Zie je dat niet dan staat misschien je GPS niet aan. In principe doet de app dit voor je, zoniet dan zul je dat zelf moeten doen. Je kunt de route zowel met de klok mee als tegen de klok in lopen. Wat de verschillende kleuren van de markers betekeken kun je hier lezen.

Via de knop met het vraagteken krijg je wat algemene informatie over de app.

SCHERMAFBEELDINGEN

Screenshots

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de kleuren van de verschillende markeringen.

De blauwe markers geven het begin en het eind van de route aan.

De rode markers geven aan waar er op, of in de nabijheid van, de route fitness toestellen staan waar oefeningen kunnen worden gedaan.

Hoe is mijn privacy geregeld?

De app verstuurt of deelt op geen enkele manier persoonlijke informatie van de gebruiker met de makers van de app.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van het programma?

De app is gratis te gebruiken. Er kunnen kosten verbonden zijn doordat de kaart of satellietbeelden geladen moeten worden. Vooral het gebruik van de satellietbeelden levert meer dataverkeer op. Via de app Google Maps is het mogelijk de kaart offline op de telefoon te bewaren zodat de app ook zonder internetverbinding te gebruiken is. Meer informatie daarover is hier te vinden.

phone_android

Download

Beschikbaar voor smartphones met het Android besturingssysteem.*

*Werkt vanaf Android 4.0.

Tilburg, Nederland